Doorslijpen

TEST

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 842

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rhodius Doorslijpschijven
  XT70 - Recht
  125 x 1,0 x X-Lock
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 1,17 € 0,97
 2. Rhodius Doorslijpschijven
  XT70 - Recht
  125 x 1,5 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 0,99 € 0,82
 3. Klingspor Doorslijpschijven
  A 60 TZ - Recht
  125 x 1 x 22,23 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Non-ferro metalen
  € 1,19 € 0,98
 4. Flexovit Doorslijpschijven
  Maxx - Recht
  125 x 1,0 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 2,14 € 1,77
 5. Rhodius Doorslijpschijven
  XT69 Multi - Recht
  125 x 1,0 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Gietijzer, Steen, Metaal universeel, Non-ferro metalen, Steen/beton
  € 1,34 € 1,11
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 842

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Doorslijpen is een variant van materiaalbewerking. Door middel van hand- of machinegereedschap wordt materiaal naar eigen wens bewerkt. Met doorslijpschijven kunt u sneden aanbrengen aan materiaal. De Slijpschijvenwinkel biedt het grootste online slijpassortiment aan. Bij ons kunt u gemakkelijk met gebruik van het filter de gewenste slijpschijven en diamantschijven selecteren.

Doorslijpschijven bestellen

Het is zeer belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste schijf. Gebruikt u niet de juiste schijf? Dan is de kans groter dat u niet het maximale resultaat behaalt. U moet rekening houden met het formaat, het type en de soort schijf bij het doorslijpen. Een slijpschijf heeft als functie het slijpen of doorslijpen van diverse metaalsoorten of steensoorten. Deze soort schijf wordt ook wel een snijschijf genoemd, omdat u hiermee dus materiaal kunt door snijden. Een diamantschijf is bedoeld om zeer harde materialen door te slijpen. Zoals beton, natuursteen, dakpannen of vergelijkbare materialen. De Slijpschijvenwinkel biedt verschillende varianten diamantschijven van Klingspor aan. Zo kunt u voor elk gewenst eindresultaat de perfecte schijf vinden.

De ideale doorslijpschijf vindt u bij De Slijpschijvenwinkel

De Slijpschijvenwinkel staat bekend om het grootste online slijpassortiment. In onze webshop vindt u een uitgebreid filter. Hierdoor kunnen wij ons assortiment overzichtelijk weergeven. Zo kunt u gemakkelijk het product vinden wat u nodig heeft. In ons assortiment doorslijpschijven bieden wij verschillende merken aan. Zo hebben wij 3M Cubitron, Tyrolit en Flexovit doorslijpschijven. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal andere merken. Waaronder onze eigen Voordeelschijven, Norton, Klingspor, Pferd en Rhodius. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, hebben wij voor ieder wat wils. Verschillende types, prijscategorieën en diverse kwaliteiten! Bij het kiezen van een schijf is het belangrijk dat vooraf het toerental van de slijper wordt gecontroleerd. Het aantal toeren van de schijf mag nooit lager zijn dan het toerental van de slijper!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een slijpschijf?

Vooraf is het belangrijk om te weten dat je niet voor elke klus dezelfde slijpschijf kunt gebruiken. Daarnaast moet je sowieso letten op het maximale aantal toeren dat een schijf kan verdragen. Let op! Het aantal toeren van de schijf mag nooit lager zijn dan het toerental van de slijper! Daarnaast bevat elke slijpschijf ook een uiterste gebruiksdatum. Omdat een slijpschijf na verloop van tijd uit elkaar kan spatten, is het handig om hier op te letten.

3M Cubitron doorslijpschijven

De Slijpschijvenwinkel biedt diverse soorten doorslijpschijven aan van 3M Cubitron. Deze schijven zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en diktes. Daarnaast bieden wij ook verschillende vormen aan, zo hebben wij komvormige en rechtvormige schijven in ons assortiment. De Cubitron doorslijpschijven zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van staal. Naast staal zijn de schijven ook toepasbaar op roestvast staal (rvs) en andere legeringen op basis van chroom, titanium en nikkel. De 3M Cubitron doorslijpschijven staan bekend om het langdurig behouden van hun agressiviteit én snijvermogen.

Bent u grootverbruiker of wederverkoper?

In dat geval kunnen wij u speciale prijzen aanbieden, want voordelig inkopen is voor elk bedrijf interessant. Vraag nu een offerte aan.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat