De grootste en voordeligste online specialist in slijp- en schuurmateriaal!

Wij zijn De Slijpschijvenwinkel, dé online specialist in slijpmateriaal van Nederland en België. Onze focus is door professioneel advies, slimme oplossingen en snelle levering het werk van u efficiënter te maken! Al sinds 2006 leveren wij producten aan bedrijven en particulieren. Onder andere aan metaal-, scheepvaart-, constructie-, onderhoudsbedrijven en meer.


Teamfoto Slijpschijvenwinkel

✔ De beste keuze voor uw slijpmateriaal

Bij ons vindt u alleen kwaliteit slijpmaterialen die geheel voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Gaat u liever voor een hoge kwaliteit gecombineerd met een schappelijke prijs? Bekijk dan eens onze eigen, én zeer voordelige Voordeelschijven. Verder vindt u in ons assortiment de bekendste merken slijpmaterialen. Zo zijn de merken Flexovit, Klingspor, Norton, Pferd, Rhodius, Cibo, Tyrolit en 3M Cubitron in onze webshop te vinden. Alle slijpmaterialen die De Slijpschijvenwinkel verkoopt voldoen aan het oSa-keurmerk. Dit houdt in dat De Slijpschijvenwinkel samen met andere verantwoordelijke fabrikanten samenwerkt. Hierbij zorgen zij ervoor dat hun schuur- en slijpgereedschappen voldoen aan de gestelde hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor laat De Slijpschijvenwinkel zien dat veiligheid een hoge prioriteit is.


✔ Jarenlange ervaring in de slijpbranche

Onze kracht is dat wij al meer dan 25 jaar werkzaam zijn in de slijpbranche, waardoor wij deze van binnen én van buiten kennen. Als geen ander weten wij hoe het in de praktijk werkt! Daarom geven wij u graag deskundig advies en slimme oplossingen. Allereerst om tijd, maar ook kosten te besparen. Elk product is anders, net als elk slijpwerk!

Er zijn veel verschillende bewerkingsmethodes waarbij verschillende producten voor worden gebruikt. Wat heeft u nodig? Wij geven u graag professioneel advies. Bij vragen kunt u mailen of bellen!


✔ Ons uitgebreide slijpassortiment

Wij zijn dé totaalleverancier voor veel bedrijven en particulieren in Nederland en België wat betreft slijpmateriaal. Een kernpunt van onze organisatie is de volledigheid van het productaanbod binnen een bepaalde categorie. Hierdoor kunnen wij met ons diepe assortiment, uitgebreide kennis en enthousiasme voor het vak onze klanten voorzien van het juiste slijpmateriaal.

 • Slijpschijven kopen van De Slijpschijvenwinkel

  U vindt op de webshop van De Slijpschijvenwinkel het grootste online assortiment met slijpschijven en diamantschijven. Zeer belangrijk is dat u gebruik maakt van de juiste schijf. Gebruikt u niet de juiste schijf? Dan is de kans groot dat u niet optimaal resultaat behaalt. U moet rekening houden met het formaat, het type en de soort schijf bij het door slijpen.

 • Afbraamschijven kopen van De Slijpschijvenwinkel

  Bij het bewerken van metaal kunnen er bramen ontstaan. Dit kan gebeuren wanneer het metaal wordt gezaagd, gesneden, geponst of gestanst. Binnen de categorie afbramen biedt De Slijpschijvenwinkel verschillende soorten afbraamproducten aan. Zo vindt u verschillende soorten afbraamschijven, lamellenschijven, fiberschijven en slijpstenen voor optimaal resultaat.

 • Schuurschijven kopen van De Slijpschijvenwinkel

  Het schuren van metaal is zeer belangrijk bij het voorkomen van roestvorming. Wanneer u niet of onjuist het materiaal behandeld zal er roest ontstaan. Dus heeft u slijpproducten voor het schuren en finishen nodig? Bestel uw schuurpapier, schuurschijven, schuurbanden en ander schuurmateriaal bij De Slijpschijvenwinkel. Bekijk ons assortiment en maak gebruik van ons zeer uitgebreide filter.

 • Reinigingsschijven kopen van De Slijpschijvenwinkel

  Bij De Slijpschijvenwinkel vindt u de beste reinigingsschijven voor het verwijderen van roest, verf en lak. De caramelschijven zijn specifiek voor het verwijderen van stickers en lijmresten zonder de lak te beschadigen. Via ons filter kunt u door middel van uw wensen, selecties toepassen waardoor u de benodigde schijf kunt selecteren.

✔ Bestellen op onze webshop

Doordat wij ook mensen van de praktijk zijn weten wij als geen ander hoe het op de werkvloer werkt. U wilt graag snel de producten ontvangen, zodat de werkzaamheden niet stil komen te liggen. Door het neerzetten van een duidelijke webshop met een groot aanbod en zeer nauwkeurige filters, kunt u gemakkelijk de gewenste producten vinden. Voorraad producten leveren wij gelijk uit.

Wij adviseren u om op onze webshop gebruik te maken van ons zeer uitgebreide filter. Aan de linkerkant van elke categorie pagina vindt u het filter. Hier kunt u precies naar wens invullen naar wat voor slijpproduct u op zoek bent voor uw werkzaamheden.


✔ Word zakelijke klant van De Slijpschijvenwinkel

Voordelig inkopen is voor elk bedrijf interessant. Bent u grootverbruiker of wederverkoper van slijpproducten? Dan kunnen wij u speciale prijzen aanbieden. Kijk eens naar de voordeelschijven- en schuurbanden. Dit zijn speciaal geselecteerde, veel gebruikte producten in verschillende maatvoeringen. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze staan in staffelkorting in onze webshop. Bij grootverbruik maken wij graag een speciale prijsafspraak. Wij begrijpen dat door verschillende en complexe werkzaamheden u advies nodig heeft, hiervoor kunt u gerust bellen of mailen.

Bij het aanmaken van een account krijgt u toegang tot uw persoonlijke pagina. Hierop vindt u onder andere uw bestelgeschiedenis en een verlanglijstje. Met het gebruik van deze handige pagina’s kunt u uw favoriete producten of meest bestelde producten gemakkelijk terug vinden en opnieuw bestellen.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Slijpschijvenwinkel.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat